19.03.2018

Renovació urbana

Com afecta a la vida de les persones?

Jornada de debat

 

  • COAC
  • Plaça Nova 5. Barcelona
  • Dilluns 19 de març de 2018, a les 18h

 

El proper 19 de març el COAC organitza la conversa Com la renovació urbana afecta a la vida de les persones? Una mirada transversal.
 
Inauguraran la sessió Carles Sala, secretari d’Habitatge i Millora Urbana; i Agustí Serra, director general d’Ordenació de Territori i Urbanisme.

Participaran Albert Cuchí, doctor en Arquitectura i director de l’ETSAV; Assumpta Farran, física i directora de l’ICAEN; Carme Borrell, doctora en Medicina i gerent de l’Agència de Salut Pública de Barcelona; Carme Ribas, arquitecta i gerent del Consorci del Besòs; Joan B. Casas, doctor en Economia financera i degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya; Joaquim Nadal, catedràtic d’Història i director de l’ICRPC; i Rubèn Pineda, arquitecte i doctor en Art i educació.

 

L’acte forma part de les activitats preparatòries del Pacte Nacional per a la Renovació Urbana, que té per objectiu potenciar la renovació, millora i transformació de ciutats, pobles i barris amb criteris de sostenibilitat econòmica, social i ambiental. El pacte aborda les intervencions en els espais públics i privats i els seus efectes en el dia a dia de les persones; i planteja la definició d’un nou marc d’actuació integral per a les polítiques públiques (econòmiques, legislatives o socials) i les iniciatives privades en matèria de renovació urbana i rehabilitació.

 
Per a més informació i confirmació d’assistència: COAC

 


Respon


* (obligatori)


Escriu el valor que falta de l\'operació * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.