Àmbit C-32.

Millora urbanística dels sectors d'activitat econòmica

 

 
Annex al Pla director urbanístic (PDU) dels àmbits d’activitat econòmica del Delta del Llobregat
 
L’Estudi d’oportunitats per a la millora urbanística dels sectors destinats a activitats econòmiques de l’Àmbit C-32 ha estat incorporat com un dels Annexos del PDU dels àmbits d’activitat econòmica del Delta del Llobregat. El PDU ha estat aprovat definitivament per resolució del Conseller de Territori i Sostenibilitat en data 12 de gener de 2016, i publicat al DOGC núm. 7060 de 17 de febrer de 2016.

 
Per a més informació:

Registre de planejament urbanístic de Catalunya

 
Sectors d’activitat econòmica a Sant Boi de Llobregat, Viladecans i Gavà
 
El mes de novembre de 2014 hem lliurat a l’Àrea Metropolitana de Barcelona l’Estudi d’oportunitats per a la millora urbanística dels sectors destinats a activitats econòmiques de l’Àmbit C-32, d’una superfície conjunta de prop de mil hectàrees.

L’estudi conté l’avaluació i la diagnosi dels sectors d’activitat econòmica des d’un punt de vista del seu encaix urbanístic i territorial, contextualitzant-los en els seus entorns propers i posant en valor la seva proximitat a l’aeroport i al port de Barcelona.

El sistema industrial de l’Àmbit C-32 es troba situat a tocar dels nuclis urbans residencials de Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà i Castelldefels, i ocupa la major part dels sòls compresos entre l’autopista C-32 i la carretera C-245. És un àmbit creuat per la línia del ferrocarril, de límit amb el Parc Agrari del Baix Llobregat i amb nombrosos projectes urbanístics i d’infraestructures de tota mena en estudi o en tramitació.
 

Les estratègies que es proposen en l’estudi tenen a veure amb les possibilitats de dur a terme ajustos del sistema viari i ferroviari que puguin garantir unes connexions solvents de l’àmbit amb la Ciutat Aeroportuaria, la ZAL i la Zona Franca del port de Barcelona, i el front del Llobregat. L’estudi localitza diversos àmbits on desenvolupar estratègies urbanístiques diferenciades:

  • Manteniment de la situació i millora de la gestió, posant un èmfasi especial en la seva transmunicipalitat.
  • Ajust de la normativa urbanística pel que fa a les condicions de parcel·lació i d’edificació i dels seus usos.
  • Reforma, transformació i millora urbana, majoritàriament en els sòls industrials ocupats i consolidats en primera instància.
  • Utilització de nous sòls, hores d’ara no urbanitzats, per posar-los al servei de l’estratègia conjunta.

 
Consulta també:

Sectors d’activitat econòmica. Directrius de millora. 2016

Sistema industrial metropolità. Situacions urbanes. 2016
 


Respon


* (obligatori)


Escriu el valor que falta de l\'operació * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.