Montcada i Reixac.

Barri de Santa Maria

 

Avanç. Modificació puntual del PGM a l’àmbit de les Vores del barri de Santa Maria

El mes de desembre de 2016 hem lliurat a l’Ajuntament de Montcada i Reixac l’Avanç de la Modificació puntual del PGM a l’àmbit de les Vores del barri de Santa Maria. L’objectiu de la modificació del planejament és l’ordenació detallada del barri i la implantació de nous usos en els espais que confronten amb la riera de Sant Cugat i la carretera N-150.

Complementàriament, els professionals d’Interlands han lliurat els estudis previs de mobilitat, inundabilitat, ambiental i aspectes socials, per a dur a terme la modificació del planejament general en el conjunt del barri de Santa Maria.

 

Inici dels treballs. Modificació puntual del PGM al barri de Santa Maria

Per encàrrec de l’Ajuntament de Montcada i Reixac hem iniciat els treballs per a la redacció de la Modificació puntual del PGM a l’àmbit de les Vores del barri de Santa Maria.

En el conjunt del barri de Santa Maria, complementàriament, els professionals d’Interlands estan prestant suport i assessorament a l’Ajuntament en matèria d’ordenació urbanística, mobilitat, inundabilitat, ambiental i aspectes socials.

 


Respon


* (obligatori)


Escriu el valor que falta de l\'operació * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.