Cala de Sa Tuna. Begur

Projecte urbanització de l'entrada a la cala

Client:  Ajuntament de Begur

Data:  2003-2008

Defineix la urbanització que completa la construcció d’una edificació soterrada destinada a aparcament públic a l’entrada del nucli urbà de la cala de Sa Tuna, a Begur.

La coberta de l’aparcament soterrat es tracta com un gran espai públic, afavorint la percepció del conjunt de l’espai com una plaça urbana. El Projecte disposa un espai per a l’aparcament de vehicles a l’aire lliure amb una capacitat aproximada de 30 places, una rotonda d’entrada i sortida dels vehicles que accedeixen al nou aparcament i a la cala, i una placeta amb front a l’ermita que servirà d’accés als carrers que es proposa tancar al trànsit en el nucli urbà.

El Projecte reurbanitza l’entrada a Sa Tuna, amb una ordenació que indica als vehicles l’arribada a un espai de circulació restringida i reserva per a vianants l’avinguda que dóna accés la cala.

Consulta també:
Aparcament soterrat (2003-08).
Carrers del nucli (2003-04).

Superfície del sector:
5.086 m2
Inversió en urbanització (inclòs l’IVA):
872.645 €

+ Info


×

Comentaris tancats.