Autovia de Bellisens. Reus

Projecte d'urbanització del parc

Client:  Ajuntament de Reus

Data:  2003

Proposa la formació d’un nou espai cívic de qualitat, a tocar del centre de Reus, formant xarxa amb altres parcs projectats en l’entorn proper: la plaça de Gandhi, el parc el Velòdrom i el roserar de Mas Iglesias, entre d’altres. Aquesta seqüència d’espais civics, ben connectats entre ells i amb el centre de la ciutat, actuaran com a contrapunt del parc de Sant Jordi, situat al nord de la ciutat.

El parc resta definit per dues esplanades independents i assolellades, separades per una rampa de poca pendent dibuixada per dos murs paral·lels, amb trams de diferents alçades que poden actuar com a bancs per seure o per recolzar-se. La vegetació i l’arbrat es concentren en el perímetre d’aquestes dues esplanades, mantenint l’arbrat existent i acompanyant-los amb arbrat de nova plantació.

Consulta també:
Parc i roserar de Mas Iglesias (2003-04).

Superfície del parc:
5.732 m2
Cost d’execució material (inclòs l’IVA):
241.468 €

+ Info